Tuesday, July 17, 2012

Semester i USA


Jag och Andy har nu varit på semester i USA i snart tre veckor. Tiden har gått alldeles för fort och det har varit alldeles för varmt. Vi har dock haft det kanon här borta och som grädden på moset har Johanna varit på besök!

Johanna hämtades upp från Newark på självaste nationaldagen. Hon somnade i bilen på vägen hem men jag väckte henne då jag tyckte det var på sin plats satt se några fyrverkerier..
Vi har hunnit med en massa roliga saker på de två veckor som Johanna har  varit här men mest tid har nog spenderats i Scott o Lauras pool där vi kunnat kyla av oss.  Det blev även vattenskidor o Wakeboard i Blue Marsh!
Vi hann även med ett par dagar nere i Annapolis där den årliga picknicken ägde rum. Denna gång med äventyrstema då vi hoppade i kayakerna (kayaken i sig var nog inte äventyr, men att hoppa i en kayak efter picknicken var äventyr kan jag säga! Några av er förstår nog vad jag menar... :) )
Den årliga picknicken med vin och jordgubbar som huvudmål!
Andy hade sin årliga fathersonsailing trip över helgen. Jag och Johanna passade på att åka till huvudstaden en dag och spana in Vita Huset, några monument och strosa runt i Georgetown och längs med vattnet, otroligt mysig dag. Viblev även medbjudna på en segeltur ombord Michas båt vilken var mycket uppskattat innan vinden dog och vi höll på att storkna i värmen. Chesapeake vad för smutsig för att kunna hoppa i men Ann och Clemont räddade oss och tog med oss till deras pool. Kvällen avslutades sedan med grillning, slackline och Smoars till Johannas  förtjusning.
Yeah! Vita Huset i bakgrunden...
Kolla in utsikten!! ;)
 Vi kom tillbaka till PA i söndags kväll. Igår blev det minigolf och glass vid Schells, lunch med Mommom och Poppop samt pool och nattsim! Underbara dagar i PA!!!
Kevin, Johanna, Andy o Mia
Hoppsan, så det kan gå... Men inte bara jag hamnade i vattnet, fick besök av Kevin!
Idag är det dags att lämna USA för denna gången. Jag och Andy ska flyga till Irland och hälsa på vår båt och förhoppningsvis segla den hela vägen hem till Sverige. Johanna flyger hem till Sverige och ska njuta av lite mer semester hemma på Åland och i gbg innan hon påbörjar jobb. Andys pappa ska flyga med oss till Irland och segla med oss i två veckor. Helt plötsligt är huset tomt igen!

Kram på er alla!

1 comment:

Johanna (Sköld alltså..) said...

Haha, jag kan verkligen tänka mig att det var ett äventyr att komma i kajaken efter er picknick, kanske ändå är ett litet säkrare alternativ att köpa ryggsäck! :P
Men hoppas allt går bra med båten och seglingen till Sverige, kram kram