Monday, December 17, 2012

Promenad till en annan strand...

Idag var det ledig dag igen.. Detta schema ar verklgien helt otroligt, vi jobbar hur mycket som helst, men anda kanns det som att vi ar lediga hela tiden. Betyder det att jag gillar det jag jobbar med kanske...? Idag var jag iaf ledig. Jag och Anna hade bara tre batar under var natt mellan 02-08. En bat kom over mallinjen vid sex men bestamde sig for att lagga ankare, de andra tva kom in lagom strax innan atta.. Eftersom jag jobbade till atta imose betyder det att vi hade 24h ledigt. Jag gick tillbaka till hotellet och at frukost och sov sedan till ungefar tolv.

Andy som normalt jobbar alla dagar hade lyckats fa eftermiddagen ledig sa vi tog en promenad till en strand som ar ungefar 40 min fran hotellet. Vi  promenerade genom landsbygden med fruktrad langs med vagen. Tyvarr ar det inte sasong an sa alla frukter var harda som sten.
Papayatrad och ett trad full med mangos, tyvarr stenharda..

Val pa stranden promenerade vi vidare, over klippor och genom en liten skog. Det blev sedan ett dopp i havet innan det var dags att ga tillbaka.
Undrar om det ligger en skatt begraven har?
Jag maste sa kalrt bjuda pa ett klassiskt hoppkort fran varat aventyr.

Pa vag ut ur "skogen"...
Andy pa vag ner mot klipporna...
... och jag over ett falt med hogt gras!
I borjan av stranden lag en bit av ett rymdskepp som 1994 hade hamnat dar... Lite annorlunda.

Ikvall var det Managers Cocktail Party och antligen fick jag traffa Cecilia, en van till min moster Anita. Hennes kille har seglat i ARC och hon kom ner redan i fredags for att spendera jul och nyar har nere. Otroligt kul att antligen fa traffa henne. Jag fick dessutom tva kramar, en fran henne och en skickad fran Anita i Sverige :)

Ha det sa gott allesammans!

No comments: